Splitleasing

Hvad er splitleasing? Hvad er fordelene ved ordningen? Hvornår kan det svare sig for mig at køre splitleasing?

Disse spørgsmål møder vi dagligt blandt nysgerrige kunder. Splitleasing er en leasingform, hvor udgifterne til den leasede bil deles mellem en privatperson og en virksomhed.

Hvad er Splitleasing?

Det er en fleksibel leasingordning, hvor fordelene tilfalder begge leasingtagere. 

Privatpersonen bliver ikke beskattet af fri bil, eftersom der afholdes kørselsregnskab, der sikrer at begge leasingtagere betaler for hver deres andel af bilen. Det betyder samtidigt for virksomheden, at denne ikke står med 100% af udgifterne til bilen.
Splitleasing er typisk fordelagtigt, hvis du har en høj andel af erhvervsmæssig kørsel. Derudover er splitleasing en gunstig løsning på det dyrere segment af biler, der ofte har en høj beskatningsværdi samt høje driftsudgifter.

Kørebog ved splitleasing

Kørebogen udgør en vigtig rolle i splitleasing. Al kørsel dokumenteres via en enten ved en tracker, der monteres i bilen ved opstart af leasingaftalen eller du kan administrere det via. en gps styret app. Trackeren har den fordel at den logger automatisk din kørselsdata, som du efterfølgende skal godkende via web eller app. For at gøre det nemt og overskueligt, modtager du ligeledes en fjernbetjening til trackeren, så du nemt kan skifte mellem privat og erhvervsmæssig kørsel. Ved app, har du selv ansvaret for at starte og slutte din kørsel og opgive formålet på hver tur du bruger bilen, hvilket kan være omstændigt i længden.

Regulering af kørselsfordeling

Den løbende regulering sker månedligt, og regulerer de opkrævede ydelser på baggrund af kørselsfordelingen mellem privat og erhverv jf. kørebogen. Reguleringen sikrer, at begge leasingtagere betaler for præcis den kørsel, der finder sted i leasingperioden.

Kunderne siger

Hjælp til import

Da jeg skulle have ny bil brugte jeg Dinler og hele vejen gennem processen var Kim utrolig informativ of nem at forstå. Han gjorde handelen utrolig nemt for mig og jeg endte med en rigtig god bil.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, trods en del ventetid på drømmebilen.

Tak for en rigtig god oplevelse

– Salgschef, Wiktor

Leasing var virkelig nemt

Jeg stod mellem at vælge mellem firmabil og egen bil med leasingaftale og det var en jungle for mig at finde rundt i. Jeg var blevet rigtig forvirret hos forhandleren på deres anbefaling Dinler som gav sig god tid til at sætte mig ind i tingene.

Jeg købte deres mellem pakke og endte med en leasingaftale som jeg er rigtig glad for og som jeg forstod mig på. 

– Inspektør, Thomas

Glad ny Tesla ejer

Jeg var på udkig efter ny bil, da jeg havde en ret upraktisk sportsbil – mente konen. 

Jeg fik hjælp til at gennemskue hvordan de forskellige leasingformer hang sammen og DinLer hjalp mig med at få klaret alt det praktiske, så jeg bare kunne sætte nøglerne i min nye Tesla.

– Håndværker, Mikkel

Glad ny bilejer

Jeg stod for at lease ny bil og havde fundet frem til at privatleasing var det bedste for mig. Jeg arbejder til dagligt med tal hvorfor jeg jeg havde regnet en del på hvad der var bedst i forhold til afskrivninger og tab. Efter en meget kompetent snak og et par møder med Kim valgte jeg en anden løsning end jeg først havde regnet mig frem til.
Effektiv behandling, kompetent personale og super service 

– Revisor, Finn

Kontakt os

Adresse

Ørsholtvej 13,
3490 Kvistgård

E-mail

info@flextio.dk

CVR

41550104

Åbningstider

Man: 08:00-17:00
Tirs: 08:00-17:00
Ons: 08:00-17:00
Tors: 08:00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Bliv kontaktet af en rådgiver