Sæsonleasing

Vælger du Sæsonleasing betaler du kun afgift i de måneder hvor bilen har nummerplader på og er køreklar, og det giver dig mulighed for både at have en helårsbil, samt en bestemt type bil du kan bruge om vinteren eller om sommeren.

Hvem vil ikke gerne køre rundt i en rød Ferrari, når den danske sommersol står højt på himlen?

Hvad er Sæsonleasing?

Slip for fuld betaling med sæsonleasing

Ved sæsonleasing betaler du ikke den fulde afgift på bilen med det samme. Du betaler i stedet en mindre afgift hver måned – akkurat ligesom ved flexleasing.

Sæsonleaser du en bil, slipper du for at betale afgift i de måneder, hvor du ikke aktivt bruger bilen. Det vil sige, at det kun er renten på bilen, du skal betale i de måneder.

Brug os til at finde den helt rigtige leasingudbyder som giver mest mulig fleksibilitet inden for sæsonleasing.

Sæsonleasing giver dig muligheder

Sæsonleasing er særligt henvendt til de mere sæsonprægede biler, som du derfor naturligt nok ikke har lyst til at betale leasingydelse af den resterende del af året. Det er en fordelagtig løsning, at du ikke skal betale afgift for eksempelvis den røde Ferrari, når du alligevel ikke har samme glæde af den om vinteren.

Hvis du derfor har et ønske om at køre i en bestemt type bil i sommerhalvåret eller vinterhalvåret, giver sæsonleasing dig mulighed for det.

Kunderne siger

Hjælp til import

Da jeg skulle have ny bil brugte jeg Dinler og hele vejen gennem processen var Kim utrolig informativ of nem at forstå. Han gjorde handelen utrolig nemt for mig og jeg endte med en rigtig god bil.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, trods en del ventetid på drømmebilen.

Tak for en rigtig god oplevelse

– Salgschef, Wiktor

Leasing var virkelig nemt

Jeg stod mellem at vælge mellem firmabil og egen bil med leasingaftale og det var en jungle for mig at finde rundt i. Jeg var blevet rigtig forvirret hos forhandleren på deres anbefaling Dinler som gav sig god tid til at sætte mig ind i tingene.

Jeg købte deres mellem pakke og endte med en leasingaftale som jeg er rigtig glad for og som jeg forstod mig på. 

– Inspektør, Thomas

Glad ny Tesla ejer

Jeg var på udkig efter ny bil, da jeg havde en ret upraktisk sportsbil – mente konen. 

Jeg fik hjælp til at gennemskue hvordan de forskellige leasingformer hang sammen og DinLer hjalp mig med at få klaret alt det praktiske, så jeg bare kunne sætte nøglerne i min nye Tesla.

– Håndværker, Mikkel

Glad ny bilejer

Jeg stod for at lease ny bil og havde fundet frem til at privatleasing var det bedste for mig. Jeg arbejder til dagligt med tal hvorfor jeg jeg havde regnet en del på hvad der var bedst i forhold til afskrivninger og tab. Efter en meget kompetent snak og et par møder med Kim valgte jeg en anden løsning end jeg først havde regnet mig frem til.
Effektiv behandling, kompetent personale og super service 

– Revisor, Finn

Kontakt os

Adresse

Ørsholtvej 13,
3490 Kvistgård

E-mail

info@flextio.dk

CVR

41550104

Åbningstider

Man: 08:00-17:00
Tirs: 08:00-17:00
Ons: 08:00-17:00
Tors: 08:00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Bliv kontaktet af en rådgiver