Privat Flexleasing

Flexleasing er den mest benyttede form for leasing, som især målretter sig i mod brugte dyrere biler. Der er mange fordele i Flexleasing og bør være noget alle har i overvejelserne inden man begiver sig ud i at købe en bil med fuld dansk registreringsafgift

Hvad er Privat Flexleasing?

Begrebet flexleasing bliver ofte brugt i sammenhæng med dyre eller specielle biler leases ud, men flexleasing kan meget mere og i de fleste tilfælde kan det faktisk bedre betale sig at flexlease bil end at købe bil, hvis man ser sig for.

Hvad er begrebet flexleasing?

Flexleasing betyder ret simpelt at den vurderede afgift på bilen for at få den på danske nummerplader betales i rater til skat, i stedet for hele afgiften betales fuldt ud når man køber en bil på danske nummerplader.

Det sættes op således:
-På nye biler indtil en alder på tre måneder, betales 2 procent af den beregnede afgift om måneden.
-Biler mellem 3 måneder og tre år udløser en betaling på 1 procent.
 Men det er herefter når bilerne bliver tre år gamle bliver flexleasing rigtig interessant.
-På tre år gamle biler er afgiften 0,5 procent af den beregnede afgift om måneden.

 Dette gælder kun biler købt uden afgift.

Hvad er forskellen på operationel-, finansiel- og flexleasing?

Når du hører nogen tale om flexleasing af dyre biler, så tales der i virkeligheden om finansiel leasing. Det er en leasing-form, der kræver åbne øjne, da leasingtager løber en større risiko for tab. En risiko, der skal opvejes af lavere betaling end ved operationel leasing. Du vil også støde på begreber som restværdi, handelsværdi, førstegangsydelse og månedlig ydelse som alle kan indeholde omkostninger og udgifter som du i sidste ende står med alene.

Den store forskel på operationel og finansiel leasing er præmissen, når leasingaftalen ophører. Ved operationel leasing afleverer du bare bilen tilbage, fordi bilen har været lejet og dermed ikke er ejet af dig. Ved finansiel leasing er du forpligtet til enten at købe bilen til den angivet restværdi, at formidle bilen videre til en tredjepart eller finde en overtager til leasingaftalen.

Mens markedet for operationel leasing er modnet og præget af gennemskuelige standardkontrakter, kræver en finansiel leasing-kontrakt et skarpere øje. For selv om du kan spare penge, så kan det også blive en dyr fornøjelse hvis du ikke ser dig for.

Kunderne siger

Hjælp til import

Da jeg skulle have ny bil brugte jeg Dinler og hele vejen gennem processen var Kim utrolig informativ of nem at forstå. Han gjorde handelen utrolig nemt for mig og jeg endte med en rigtig god bil.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, trods en del ventetid på drømmebilen.

Tak for en rigtig god oplevelse

– Salgschef, Wiktor

Leasing var virkelig nemt

Jeg stod mellem at vælge mellem firmabil og egen bil med leasingaftale og det var en jungle for mig at finde rundt i. Jeg var blevet rigtig forvirret hos forhandleren på deres anbefaling Dinler som gav sig god tid til at sætte mig ind i tingene.

Jeg købte deres mellem pakke og endte med en leasingaftale som jeg er rigtig glad for og som jeg forstod mig på. 

– Inspektør, Thomas

Glad ny Tesla ejer

Jeg var på udkig efter ny bil, da jeg havde en ret upraktisk sportsbil – mente konen. 

Jeg fik hjælp til at gennemskue hvordan de forskellige leasingformer hang sammen og DinLer hjalp mig med at få klaret alt det praktiske, så jeg bare kunne sætte nøglerne i min nye Tesla.

– Håndværker, Mikkel

Glad ny bilejer

Jeg stod for at lease ny bil og havde fundet frem til at privatleasing var det bedste for mig. Jeg arbejder til dagligt med tal hvorfor jeg jeg havde regnet en del på hvad der var bedst i forhold til afskrivninger og tab. Efter en meget kompetent snak og et par møder med Kim valgte jeg en anden løsning end jeg først havde regnet mig frem til.
Effektiv behandling, kompetent personale og super service 

– Revisor, Finn

Kontakt os

Adresse

Ørsholtvej 13,
3490 Kvistgård

E-mail

info@flextio.dk

CVR

41550104

Åbningstider

Man: 08:00-17:00
Tirs: 08:00-17:00
Ons: 08:00-17:00
Tors: 08:00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Bliv kontaktet af en rådgiver