Om FLEXTIO

Passion og drømme blev til Flextio

Da eventyret startede

Flextio eventyret startede med drømme og passionen for biler, samt et behov for gennemsigtighed på et meget kompliceret Flexleasingmarked.

Da Flexleasing fik sin fremmarch i Danmark, åbnede der sig muligheder for at man nu kunne “leje” sig til luksusbiler og få udlevet drømmen om at kunne sætte sig en i en Porsche eller Ferrari som man har drømt om siden man var en lille dreng og så op på bilplakaten af sin drømmebil.

Igennem de sidste 10-15 år har Flexleasing efterhånden fået mere og mere overtag i det danske bilmarked, både privat og erhverv, fordi der er store fordele i at lease i stedet for at skulle betale flere hundrede tusinde kroner kontant for at få bilen i garagen, og herefter står med uoverskueligt værditab pga. det danske afgiftssystem som er det dyreste i verden.

Der er dog stadig i dag én stor forhindring i om Flexleasing kan betale sig eller ej, og det er de meget komplicerede regler og muligheder der findes inden for leasingverdenen. Dette gør desværre at det er meget uoverskueligt og kan virke næsten skræmmende når man vil ud på flexleasing markedet for at følge sine bildrømme. Og desværre ses der mange eksempler på bildrømmere der har søgt disse drømme på leasingmarkedet, og som er endt ud med uoverskuelige omkostninger og frustrationer, fordi det leasingselskab man betroede sig til, i sidste ende desværre kun tænkte på deres egen bundlinje og hvor mange penge de kunne trække ud af dig.

Det vil Flextio ændre på!

 

Hvordan opstod Flextio?

Flextio er et rådgivningsfirma som fik sin fødsel i 2020.

Vi er et 100% uvildigt rådgivningsfirma, som ikke er bundet eller styret af nogen former forhandlere eller leasingudbydere. Derfor er fokus 100% på vores kunders behov, og ikke på deres pengepung.

Kim, der er stifteren af Flextio, har over 15 års erfaring fra kundens side af leasingverdenen.

Da først familie og venner søgte hjælp til flexleasing processen, startede det hele som vennetjenester på hobby niveau. Herefter begyndte kollegaer samt flere og flere bekendte at spørge til rådgivning inden for Flexleasing, og behovet var nu så stort at der måtte gøres noget ved den store efterspørgsel der er efter uvildig rådgivning uden om leasingselskaberne. Heraf opstod ideen Flextio.

Vores klare målsætning er at gøre passionen og drømmene til virkelighed, så tøv ikke med at kontakte os inden din næste leasingdrøm og lad os hjælpe dig i mål.

Kunder rådgivet

Kroner sparet

Antal drømme indfriet

Vores team

.

Kim Jepsen

Founder og Rådgiver

Kontakt os

Adresse

Ørsholtvej 13,
3490 Kvistgård

E-mail

info@flextio.dk

CVR

41550104

Åbningstider

Man: 08:00-17:00
Tirs: 08:00-17:00
Ons: 08:00-17:00
Tors: 08:00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Bliv kontaktet af en rådgiver