Erhvervs Flexleasing

Erhvervs flexleasing foregår i det store hele på samme måde som privat flexleasing.

Den store fordel for virksomheden er at der bindes langt mindre kapital ved at erhvervs flexlease end at købe og evt. få finansieret en bil, da bilerne ikke købes til den fulde registreringsafgift.
Derudover er der mulighed for skattemæssige fradrag, idet leasingydelserne kan trækkes fra virksomhedens regnskaber.

Erhvervs Flexleasing

Hvis en bil bliver erhvervs flexleaset, er det med udgangspunkt i, at bilen primært bruges til erhvervskørsel. Du kan godt bruge bilen til at køre privat, men du skal være opmærksom på, at du i så fald vil blive beskattet af fri bil. Hvis bilen udelukkende anvendes til erhvervsmæssig kørsel, betyder det, at leasingydelsen er helt fradragsberettiget.

Det er vigtigt at have denne beskatning på privat kørsel in mente, hvis du på forhånd har en idé om, at bilen også skal bruges til private ærinder. Hvis bilen skal bruges både til erhverv og privat, vil splitleasing måske være at foretrække i stedet.

Kunderne siger

Hjælp til import

Da jeg skulle have ny bil brugte jeg Dinler og hele vejen gennem processen var Kim utrolig informativ of nem at forstå. Han gjorde handelen utrolig nemt for mig og jeg endte med en rigtig god bil.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, trods en del ventetid på drømmebilen.

Tak for en rigtig god oplevelse

– Salgschef, Wiktor

Leasing var virkelig nemt

Jeg stod mellem at vælge mellem firmabil og egen bil med leasingaftale og det var en jungle for mig at finde rundt i. Jeg var blevet rigtig forvirret hos forhandleren på deres anbefaling Dinler som gav sig god tid til at sætte mig ind i tingene.

Jeg købte deres mellem pakke og endte med en leasingaftale som jeg er rigtig glad for og som jeg forstod mig på. 

– Inspektør, Thomas

Glad ny Tesla ejer

Jeg var på udkig efter ny bil, da jeg havde en ret upraktisk sportsbil – mente konen. 

Jeg fik hjælp til at gennemskue hvordan de forskellige leasingformer hang sammen og DinLer hjalp mig med at få klaret alt det praktiske, så jeg bare kunne sætte nøglerne i min nye Tesla.

– Håndværker, Mikkel

Glad ny bilejer

Jeg stod for at lease ny bil og havde fundet frem til at privatleasing var det bedste for mig. Jeg arbejder til dagligt med tal hvorfor jeg jeg havde regnet en del på hvad der var bedst i forhold til afskrivninger og tab. Efter en meget kompetent snak og et par møder med Kim valgte jeg en anden løsning end jeg først havde regnet mig frem til.
Effektiv behandling, kompetent personale og super service 

– Revisor, Finn

Kontakt os

Adresse

Ørsholtvej 13,
3490 Kvistgård

E-mail

info@flextio.dk

CVR

41550104

Åbningstider

Man: 08:00-17:00
Tirs: 08:00-17:00
Ons: 08:00-17:00
Tors: 08:00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Bliv kontaktet af en rådgiver