Kontanthandel erhverv og privat

Hvis du ønsker at handle bil på den gode gammeldags måde, hvad enten det er en ny eller en brugt bil, er det vigtigt du gør dig overvejelser omkring hvor længe du ønsker at eje bilen.

Hvis du ofte skifter bil, eller dine behov ændrer sig hurtigt igennem livet eller i din virksomhed, så er det vigtigt og overveje om man vil ud og binde kapital i en bil og i de fleste tilfælde stifte gæld for at kunne købe den.

Leasing eller kontanthandel?

Dette spørgsmål er der mange der stiller sig selv når man kigger efter en ny bil.

Værditabet på biler med fuld registreringsafgift, er desværre en stor post i regnskabet, og vores vurdering er at hvis du overvejer en bil der koster over 300.000 kr. på danske plader, og man vil skifte den ud inden for 2-3 år, så skal man overveje at flexlease bilen i stedet. Udfordringen ved værditabet ved køb med fuld registreringsafgift, er at du ofte først får den fulde omkostning den dag du vil sælge bilen videre, hvis du overhovedet kan sælge den videre igen. Det danske marked er et meget snævert marked, og mange vælger efterhånden leasing i stedet for køb, hvilket kan gøre det til en lang proces at sælge den videre.

Derfor anbefaler vi, at hvis du gerne vil købe og eje din bil, så skal du gøre det med formålet at du vil beholde bilen i mange år. I dette tilfælde vil det stadig godt kunne betale sig at eje bilen.

Bilhandel Erhverv

Hvis du som virksomhed overvejer at købe, kan dette også give fordele hvis du skal ud og købe f.eks. 3-4 nye varevogne til din bilpark. Her er forhandlerne ofte villige til at give en forholdsmæssig stor rabat og i sammenhæng med at firmabiler ofte køre i mange år i virksomheden, kan dette godt betale sig.

Dog skal man stadig have i baghovedet, at du stadig får en forholdsvis stor kapitalbinding i firmaet hvis bilerne købes eller finansieres, hvilket kan undgås ved at flexlease bilerne i stedet.

Hvis du vil høre nærmere omkring hvad der bedst kan svare sig i din næste bilhandel, så tøv ikke med at kontakte os.

Kunderne siger

Hjælp til import

Da jeg skulle have ny bil brugte jeg Dinler og hele vejen gennem processen var Kim utrolig informativ of nem at forstå. Han gjorde handelen utrolig nemt for mig og jeg endte med en rigtig god bil.

Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, trods en del ventetid på drømmebilen.

Tak for en rigtig god oplevelse

– Salgschef, Wiktor

Leasing var virkelig nemt

Jeg stod mellem at vælge mellem firmabil og egen bil med leasingaftale og det var en jungle for mig at finde rundt i. Jeg var blevet rigtig forvirret hos forhandleren på deres anbefaling Dinler som gav sig god tid til at sætte mig ind i tingene.

Jeg købte deres mellem pakke og endte med en leasingaftale som jeg er rigtig glad for og som jeg forstod mig på. 

– Inspektør, Thomas

Glad ny Tesla ejer

Jeg var på udkig efter ny bil, da jeg havde en ret upraktisk sportsbil – mente konen. 

Jeg fik hjælp til at gennemskue hvordan de forskellige leasingformer hang sammen og DinLer hjalp mig med at få klaret alt det praktiske, så jeg bare kunne sætte nøglerne i min nye Tesla.

– Håndværker, Mikkel

Glad ny bilejer

Jeg stod for at lease ny bil og havde fundet frem til at privatleasing var det bedste for mig. Jeg arbejder til dagligt med tal hvorfor jeg jeg havde regnet en del på hvad der var bedst i forhold til afskrivninger og tab. Efter en meget kompetent snak og et par møder med Kim valgte jeg en anden løsning end jeg først havde regnet mig frem til.
Effektiv behandling, kompetent personale og super service 

– Revisor, Finn

Kontakt os

Adresse

Ørsholtvej 13,
3490 Kvistgård

E-mail

info@flextio.dk

CVR

41550104

Åbningstider

Man: 08:00-17:00
Tirs: 08:00-17:00
Ons: 08:00-17:00
Tors: 08:00-17:00
Fre: 08:00-17:00
Lør: Lukket
Søn: Lukket

Bliv kontaktet af en rådgiver